Перекласти сторінку

Пошук по каталогу

White Mandarin молочко для рук і тіла серія Цілющі трави
Білий Мандарин молочко Цілющі трави для рук і тіла

Молочко для рук і тіла Цілющі трави

Артикул: White Mandarin 003

206 грн.



МОЛОЧКО WHITE MANDARIN ЦІЛЮЩІ ТРАВИ ДЛЯ РУК І ТІЛА м'яка та оксамитова шкіра - екстракт пророщених зерен вівса, пшениці, кукурудзи, ячменю, олива таману, гель Алое Вера, олива Ши.


Молочко для рук і тіла Білий Мандарин Цілющі трави володіючи силою та енергією пророщених зерен злаків і проникаючи у всі три шари шкіри: епідерміс, дерму і гіподерму, активізує синтез колагену та еластану, усуває в'ялість і атонію шкіри. 

 

Молочко для рук і тіла Цілющі трави White Mandarin НЕ МІСТИТЬ лаурил сульфату натрію, парабенів, силіконів, синтетичних ароматизаторів і барвників, здатних викликати зневоднення та раннє старіння шкіри.



Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/49495 від 25.05.2012 р.

 

Виготовлено: Україна, ТОВ "ЧОЙС", м. Київ, проспект Перемоги 67 за договором з ТОВ "Натуральна косметика", м. Київ, вул. М. Раскової 11.

 

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення (кінцевий термін придатності зазначено на упаковці).

 

Об'єм: 250 мл.


White Mandarin молочко для рук і тіла серія Цілющі трави детальніше про складові:


Boswellia serrata&ndash (настоянка ладану) - чудово очищає та тонізує шкіру, розгладжує зморшки. Сприяє омодженню в'янучої шкіри.

Ex-expenditure of the sprouted grains of: wheat, corn, oats, barley (екcтpaкт пpopщених зepeн вівса, пшениці, кyкypyдзи, ячменю) - унікальний по своєму вмісту пептидний комплекс. Містить комплекс зволожуючих компонентів, протеїни вітаміни, у тому числі групи В, мікро- та макроелементи, мінерали, полісахариди, фітоферменти, фітогормони та ін. Протеїни, котрі називають "будівельним матеріалом життя" є важливими поживними речовинами для шкіри. Вони володіють зволожуючими, регенеруючими, і пом'якшувальними властивостями, приймають участь у виробітку колагену, який надає шкірі гладенького та гнучкого вигляду. Екстракт пророщених зерен активізує синтез колагену та еластану, що сприяє зміцненню шкіри, усуненню в'ялості та атонії. Зволожує, пом'якшує, тонізує і підтягує шкіру; сприяє активації обмінних процесів і розгладжуванню зморшок; надає життєвої сили епідермісу; стимулює метаболізм клітин; суттєво знімає подразнення; формує захисну плівку і робить шкіру сяючою; знищує шкідливі для шкіри токсини і нейтралізує вільні радикали.

Salvia Officinalis (Sage) Extract (екстракт шавлії) - має в'язку, антибактеріальну, антисептичну, протизапальну, помякшувальну, протипотову, ранозагоюючу властивість. Очищає та зміцнює шкіру. Знешкоджує і виводить токсини із клітин шкіри. Нормалізує процеси оновлення та відновлення шкіряних покривів. Очищає та зміцнює шкіру, контролюючи роботу жирових залоз, відновлює її природній захисний шар.

Hops (Humulus lupulus) Extract (екстракт шишок хмелю) - має широкий спектр дії: покращення кровообігу і регенерації шкіри; біостимулятор, який покращує водний та жировий обмін у клітинах шкіри, покращує еластичність, розгладжує маленькі зморшки.

Potenyilla erecta root Extract (екстракт дикого калгану) - містить глікозиди, сапоніни, фенолкарбонові кислоти, флавоноїди, амінокислоти і є концентратом мікро- і макроелементів. Висока судинна і клітинна проникність біологічно активних речовин дикого калгану пояснюється взаємодією цих речовин з білками клітинних мембран і судиннотканинних бар'єрів. Екстракт сприяє підвищенню еластичності, покращує локальний імунітет шкіри.

Punica granatum (Grape) Seed Oil (олива виноградних кісточок) - містить близько 100 активних компонентів: мікро- та макроелементи, протеїн, вітаміни A, B, C, E, PP та ін. Допомагає боротися із вільними радикалами і призупиняти процес старіння клітин. Використовується для шкіри будь якого типу, особливо проблематичної, чуттєвої, жирної та змішаної. Регулює діяльність сальних залоз; вітамінізує суху шкіру; відновлює баланс шкіри після використання миючих засобів. Вважається найкращим засобом для збереження пружності і тонуса грудей, живота, бедер. Ефективний засіб при целюліті, варикозі і куперозі; зміцнює стінки кровоносних судин. Використовується при наявності ранок, висипки. опіків, вугревої висипки, дерматитів та ін.

Sorbitan Olivate & Glyceryl Oleate (емульгатор на основі оливкової оливи) - м'який емульгатор, отриманий із оливкової оливи. Має пом'якшувальну та імуностимулюючу дію на шкіру, відновлюючи ліпідний шар.

Shea (Byturospermum parkii) butter (олива Ши) - добувають із плодів дерева Ши, яке росте у Африці протягом двісті років, тому має хороший "досвід" по накопиченню та збереженню вологи. Відновлювальні, регенеруючі та зволожуючі властивості цієї оливи, насичення необхідними для шкіри жирними кислотами, роблять її незамінною при створенні натуральної косметики. Стимулюючи виробіток колагену, олива Ши зміцнює та омолоджує шкіру проникаючи у її  найглибші шари, підживлює її вологою і допомагає боротися із негативним впливом навколишнього середовища.

Rosa damascena (Rose) flower water (розовая вода) - має заспокійливу та очищаючу дію; стимулює кровообіг у малих кровоносних судинах, а також усуває (лікує) мікротравми, сонячні опіки і розгладжує зморшки.

Cetearyl Alcohol (спирт цетилстеариловий) - отримана із рослин, воскоподібна речовина, що допомагає покращити структуру косметичного продукту, ніжно покриває шкіру захисним шаром, що зменшує випаровування вологи з неї.

Aloe barbensis (Aloe Vera) Gel (гель Алое Вера) - містить багато амінокислот, ферментів та різноманітних мінеральних солей. Допомагає шкірі виконувати свої функції, сприяє регенерації, розгладжує і пом'якшує шкіру, ефективно транспортує корисні речовини у глибокі шари шкіри.

Symphytum officinale (алантоїн) - має пом'якшувальний і зволожуючий вплив на шкіру, а також стимулює загоєння ран та оновлення клітин епідермісу. Рекомендований по догляду за шкірою у агресивних умовах навколшнього середовища (вітер, сонце, мороз, значні перепади температур та вологості і т. д.). Знімає запальні процеси та подразнення, сприяє регенерації клітин шкіри.

Tamanu Seed (Calophyllum Inophyllum) (олива таману) - є одним з найбільшефективних регенеруючих та загоюючих природніх засобів. Перешкоджає в'ялості шкіри. Є ефективним засобом для профілактики та усунення зморшок. Має унікальну властивість стимулювати утворення нових тканин, прискорюючи цим загоєння ран, рубців, і появу нової шкіри. Одна із багатьох можливих причин таких неймовірних результатів і різноманітності у використанні - це унікальна здатність оливи таману проникати у всі три шари шкіри: епідерміс, дерму і гіподерму. Підходить по догляду за будь якою шкірою, в тому числі найчуттєвішою. Зменшує схильність шкіри до подразнень, заспокоює її, при цьому ще й добре зволожує. Неймовірно швидко загоює рани, нариви, тріщини на шкірі. Допомагає відновити текстуру пошкодженої шкіри. При постійному використанні допомагає жирній та змішаній шкірі очиститись від вугревої висипки, знімає запальні процеси, подразнення, допомагає при наявності куперозу, відновлює та зміцнює пошкоджені капіляри, зменшує судинні зірочки на лиці. Завдяки регенеруючій здатності допомагає в'ялій шкірі. Зашищає шкіру від впливу агресивних факторів навколишнього середовища (сонце, вітер) запобігаючи її пересиханню. Олива таману рекомендована для щоденного догляду за шкірою лиця і тіла після водних процедур.

Optiphen BD (харчовий кoнceрвaнт) - сертифікований та дозволений до використання у косметиці консервант.

Citrus aurantium (ефірна олива петітгрейну) - сприяє зменшенню виробітку шкірного сала і надає м'який антисептичний ефект, що дозволяє використовувати її як засіб боротьби з прищами. Омолоджує, розгладжує шкіру; відновлює пружність шкіри живота та бюсту; перешкоджає утворенню розтяжок на шкірі при різких змінах об'єму фігури.

Juniperus Communis (ефірна олива ялівцю) - сприяє регенерації клітин шкіри, має загоюючу здатність, перешкоджає росту рубцевої тканини. Усуває розтяжки та целюліт. Підсилює пружність шкіри, ліквідує її в'ялість, втому, "нечистий" колір. Поєднання в'язких, антисептичних та очищаючих якостей робить оливу ялівцю чудовим засобом проти прищів. Підходить для шкіри будь якого типу.

Pinus Sylvestris (ефірна олива соснової хвої) - розгладжує, омолоджує, тонізує шкіру роблячи її пружньою та еластичною. Підсилює бар'єрні функції шкіри. Усуває фурнікулез, себорею. висипку.

Eucalyptus Globulus (ефірна олива евкаліпту) - підходить для будь якого типу шкіри, у тому числі з різноманітними інфекціями та запальними процесами. Має протизапальну та антисептичну дію, ліквідує вугреву та герпесну висипку, фурункулез. Регенерує пошкоджені ділянки шкіри після опіків, ран, обморожень.


www.whitemandarin.com




Немає коментарів

Додати коментар